Strani

Wednesday, January 18, 2012

ПО ЧЕМУ РАЗЛИКУЈЕМО МУШКАРЦЕ И ЖЕНЕ...

НА СОПСТВЕНОМ ВЕНЧАЊУ? Жена прво плаче, а онда наздравља. Мушкарац се прво напије па тек онда плаче.

ПО БРОЈУ ЧАРАПА? Жене носе различите чарапе: испод колена, изнад колена, с халтерима, самолепљиве, а без халтера, најлон и обичне, с ликром и без ликре, с цртом, без црте...Мушкарци носе стандардне беле чарапе (кад носе патике) и црне (кад носе ципеле).

ПО ПИТАЊУ СЕКСА? Просечна жена каже да жели секс нон-стоп, цео дан, али права истина је да је заиста спремна за секс само три пута недељно. Поред тога, сматра да предигра треба да траје 30 минута. Просечан мушкарац, младји од 40 година, жели секс сваке вечери, сваког јутра, или и ујутру и увече и увек је спреман... Он сматра да предигра не треба да траје дуже од 30-45 секунди у шта се убраја и вожња до куће.

ПО ОРГАЗМУ? Женски врхунац би могао да се упореди са »фераријем« - темпераментан је, снажан и захтева прецизно руковање. Мушки врхунац би се могао упоредити са трактором - мање је интензиван, могуће га је покренути у различитим условима и на различитим теренима и толико је једноставан да и 14-огодисњи дечко врло лако може да управља њиме.

У »ФАИР ПЛАY«-у? Жене користе секс да би добиле оно што заиста желе. Мушкарци не користе секс ни за шта, јер су већ добили оно што су желели.

ПО ОРЈЕНТАЦИЈИ У ПРОСТОРУ? Жена ће се оријентисати према продавницама, а мушкарац према кафанама.

У ПОГЛЕДУ ДЕЦЕ ? Жена зна све о својој деци. Зна када имају заказано код зубара, зна када имају тренинг, зна све његове другаре и симпатије, разуме све њихове страхове...Деца? Мушкарци немају сасвим јасно дефинисан став о тим малим створењима у кући.

У СХВАТАЊУ ВРЕМЕНА? Женама је сасвим мормално да у 2 ујутро започну разговор на тему »Куда води ова наша веза?« За мушкарце је 2 ујутро право време за спавање.

ПО НАДИМЦИМА? Када Гоца, Маја, Тања и Ана оду на ручак, оне ће ословљавати једна другу са Гоцо, Мајо, Тања и Ана.Када Милан, Дарко, Дејан и Борис оду на пиће, промениће имена у Главоња, Дебели, Матори и Дилеја.

У СЛАГАЊУ БОЈА? Жене се разумеју у боје и увек знају да их сложе.Мушкарци мисле: »Црвена је лепа боја, и розе је лепа, ко каже да не иду заједно?«

У ВЕЗИ СА КУЋНИМ ЉУБИМЦИМА? Жене воле мачке.Мушкарци само кажу да воле мачке, али кад их нико не гледа, са задовољством их шутну.

У УРЕДНОСТИ? Жене остављају ствари на степеницама да би их покупиле у повратку. Мушкарци прескачу преко њих све док им се не каже да их подигну.

У ПРОСТОРУ? Жене увек знају где им шта стоји. Мушкарци никада не знају где им се шта налази. А и зашто би?  Па, ту је жена која у сваком тренутку зна где је шта склонила.

ПО БРОЈУ ЦИПЕЛА? Просечна жена има измедју 15 и 25 пари ципела, али већина ципела је жуља. Просечан мушкарац има 4 пара обуће - патике, ципеле, риболовачке чизме и папуче.

У ИЗБОРУ ОДЕЋЕ ?Жене мисле да гардероба купљена пре пола године постаје радиоактивна након извесног времена. Да би избегле контаминацију купују нове ствари. Мушкарци носе све што им се налази у ормару укључујући и панталоне које су биле модерне пре осам година. Просечан мушкарац још увек има бар неки дукс из средње школе. Он верује да се џемпер малкице офуцао тек када се појаве рупе на лактовима. Он ће држати нераспаковану кошуљу у свом ормару неколико година пре него што одлучи да је обуче, надајући се да је за то време постала пријатнија за ношење.

ПО РЕАКЦИЈИ НА ВЕСТ ДА ЈЕ НЕКО КУПИО АУТО? Жена одмах пита које је боје. Мушкарац се пита одакле му толика лова.

У РАЗГОВОРУ? Мушкарац почиње реченицу... а жена је завршава

 

No comments:

Post a Comment